Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Witam.

Chciałbym w niedalekiej przyszłości zakupić komplet czyli cd,kaseta, amplituner. Zależy mi na tym, żeby móc nagrywać na kasety moje płyty cd z muzyką. 

Jaki sprzęt możecie polecić i jaki koszt mniej więcej mnie czeka.

Pozdrawiam i dziękuje.

• Admin
Postat

Pytań zasadniczych będzie kilka

- osobne segmenty zestawu czy dopuszczalna jedna bryła?

- jaki format, tzn. szerokość pełna (40-44 cm) czy format MIDI bądź nawet MINI?

• Admin
Postat

Osobiście nie zbieram zestawów . Chociaż jakby się przypatrzyć zebrało się z parę. najbardziej lubię poniższy zestaw:

Co przemawia za tym właśnie zestawem?

• jest śliczny, zwłaszcza w wersji champagne
  • jest to bardzo późny okres produkcji, więc elementy mogą nie być mocno "zajechane", zwłaszcza deck, który mógł być w ogóle nieużywany bo przecież wtedy "był modny" CD ;) 
  • bardzo dobrze brzmiący deck i tuner, chociaż w komplecie do brzmienia całości ja nie za bardzo będę się przyczepiał, nie jest to hi-end ale mi pasuje

Koszty ... . Wzmaka widziałem ostatnio od sześciu stówek wzwyż. Przeważnie dochodzi do tysiąca. Za tuner niedawno dałem cztery stówki. Za CD też. Z tym, że po otwarciu budy to mnie szlag o mało co nie trafił ale to nie wina odtwarzacza :) Deck ... do siedmiu, ośmiu stówek może dojść. Wersja czarna powinna nie być droższa,

• O.K. (0 pts) 1

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.