Sari la conținut

My first deck / Mój pierwszy magnetofon

Postări Recomandate

• Admin
Postat

Napiszcie proszę jaki był Wasz pierwszy deck, ale podajcie nie tylko oznaczenie modelu. Napiszcie kilka słów o "tym pierwszym".

U mnie wpierw był lampowy ZK-140. Później jak dostałem druga wypłatę w życiu to wziąłem na raty MDS-4421. Za pierwszą kupiłem gramofon :) 

• O.K. (0 pts) 2
Postat

Szpulak zk 120, radiomagnetofon grundig rb-3200,deck finezja 3,którą kupilem w komisie w Łodzi na ul Zielonej. To był na prawdę dobry magnetofon. Nigdy nie miałem z nim problemów. Byl w dobrym stanie, później sprzedałem i bardzo żałowałem, bo za te pieniądze kupiłem jakiś hitachi bardzo niski model, nie pamiętam nawet jaki dokładnie 

• O.K. (0 pts) 1
  • +1 2
Postat

Mój pierwszy deck z jakim miałem do czynienia jest dalej ze mną czyli ZRK M3015 został się po tacie razem z Tosią 303 i kolumnami jakimiś ZGP na GDN 16/15/1. Słuchałem na tym zestawie (z kaset jak i radia bo Tosia była przestrojona) Kosmokwaków i jednej przygody Ole zmruż oczko i kilka innych tanich kaset dla dzieci :) W każdym bądź razie deck dalej jest w mojej skromnej kolekcji zbieractwa i nawet mam tu go na avatarze :) 

• +1 3

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.