Technics Postat Noiembrie 6, 2020 Postat Noiembrie 6, 2020 TEAC V-383C Dane techniczne: Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.75 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: DC servo Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C Frequency Response: 30Hz to 16kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 70dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.06% Dimensions: 435 x 120 x 230mm Weight: 4kg Finish: black Year: 1985 Witam broniłem się przed zakupem tego Decka ale cena swoje zrobiła, i ciekawość marki. Ale do sedna. Przewijania działają, paski są, ale na Play kręci tylko jedna rolka,ta po prawej patrząc od frontu nie kręci. Ale przy przewijania się kręci. I jak od razu włączę play to czasem zrobi jakby kilka obrotów i staje. O co chodzi? 1 1
Admin sherlock Postat Noiembrie 6, 2020 Admin Postat Noiembrie 6, 2020 9 minut temu, Technics napisał: na Play kręci tylko jedna rolka,ta po prawej patrząc od frontu nie kręci. Zgaduj-zgadula. Podstawą by ktokolwiek mógł Tobie pomóc to w miarę precyzyjne przeniesienie myśli na klawiaturę. Pobawię się we wróżkę Domyślam się, że mowa jest nie o rolkach a o szpulkach. To, że przy włączeniu funkcji PLAY nie kręci się wynika zapewne z problemów z idlerem. Idler jest napędzany tym białym kołem widocznym z tyłu mechanizmu. Warto byłoby zobaczyć jak wygląda przód mechanizmu pozbawiony maskownicy go zasłaniającej. Nie wiem czy wystarczy zdjąć nakładkę kieszeni i odkręcić śruby, które trzymają maskownicę i wyjąć ją poprzez otwartą kieszeń, ale najczęściej to się udaje. Wrzuć zdjęcie to będziemy myśleć dalej. Do zdjęć ustaw telefon w poziomie. Tak jest po prostu wygodniej oglądać. 1
Technics Postat Noiembrie 6, 2020 Autor Postat Noiembrie 6, 2020 Trzeba było od wewnątrz odkręcić śrubki i lekko po skosie przy otwartej kieszeni wyszło bez problemu.
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum