Sari la conținut

Dobre słuchawki nauszne do wyjścia zbalansowanego 2,5 mm

Postări Recomandate

Postat

Założyłem ten temat ponieważ liczę na waszą pomoc w doborze słuchawek jak w temacie. Mają to być słuchawki wokółuszne, z kablem zakończonym wtykiem zbalansowanym (4 pola) typu jack 2,5 mm lub z odpowiednią przejściówką lub kilkoma, odłączanymi kablami z takim zakończeniem.

Brzmienie raczej neutralne lub w kierunku ciepłego, przy czym bas powinien być niski i mocny ale wyraźny, nie zagłuszający pozostałego pasma. Góra nie za ostra ale bez obcięcia tonów najwyższych. Scena możliwie szeroka, muzyka ma rozbrzmiewać wokół i przed słuchaczem a nie tylko w głowie, więc raczej typ półotwarty lub otwarty a nie zamknięty. Szukam takich od pewnego czasu ale właściwie to jeszcze nie znalazłem żadnych zbalansowanych z wtykiem 2,5 mm. Co ciekawe, wiele współczesnych wzmacniaczy słuchawkowych ma wyjścia słuchawkowe zbalansowane 2,5 mm ...Co tam podpiąć ??

• Admin
Postat

Ja Tobie za bardzo nie pomogę.Jakoś tak przyzwyczaiłem się do Beyerów DT880 Pro, że jak mi obecne padną to kupię kolejne :) 

Postat

Zbulwersowany jestem tym, że coraz więcej przenośnych odtwarzaczy ma słuchawkowe wyjście zbalansowane 2,5 mm o parametrach podobno lepszych niż sąsiadujące z nim niesymetryczne 3,5 mm a nie mogę znaleźć "żadnych" słuchawek dysponujących wtykiem do tegoż gniazda. Jestem uparty i już drugi dzień buszuję po necie a tu nic. Wkurzające... Stąd moje pytanie.

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.