staszek66 Postat Decembrie 18, 2020 Postat Decembrie 18, 2020 (editat) Wielu twierdzi, że ten deck i ta wieża były najładniejsze. Tak się prezentuje w całości, bo chyba do niej nie było jeszcze CD ( a te srebrne CD teraz kosztują sporo ) . Sprzedałem ją z żalem, ale potrzebowałem kasy na tuner do marantz'a z mojego avatara a wieża poszła jako wystrój ( grający ) restauracji w Chorzowie . Editat Decembrie 18, 2020 de staszek66 2
ke_raj Postat Decembrie 19, 2020 Postat Decembrie 19, 2020 Jeśli chodzi o PRL, to był faktycznie, chyba najładniejszy zestaw z magnetofonem. Czytelny i nieprzekombinowany sitodruk. Nieźle prezentowały się też ówczesne Radmory w srebrnej szacie, ale w tamtych czasach nie było do nich dedykowanych, zgodnych z szerokością zestawu magnetofonów. Ten zestaw ze zdjęcia... też żal byłoby mi go sprzedawać. Bardzo dobry stan wizualny. 1
staszek66 Postat Decembrie 19, 2020 Autor Postat Decembrie 19, 2020 (editat) To była szybka piłka wpadł mi ten zestaw przypadkowo i dośc tanio. Z przyjemnościa go doprowadziłem do takiego stanu. Posłuchałem i poznałem wreszcie jak wszystko działa i gra, nacieszyłem się nim trochę ( jak pisałem dżwiekowo tak sobie ) . Żona wierciła dziure w brzuchu, że nie mamy miejsca na nią w mieszkaniu, wiec wystawiłem za dość wysoką cenę . Trafił się kupujacy remontujący restaurację z wystrojem w stylu lat 80 tych (meblami i sprzetem z PRL-u) . Do tego majacy sentyment do tej wiezy - miał taka kiedyś, więc sprzedałem jednocześnie kupująć okazyjnie tuner marantz model 112. Myslę, że poszła w dobre ręce i trafiła w miejsce w którym będzie cieszyć oko i ucho wielu ludzi . Lepiej chyba tak niz aby była skitrana w komórce jakiegoś nawiedzonego kolekcjonera No cóż moge powiedzieć : dzwięk zestawu matantza to zupełnie inny świat - dzwięk jakby lampowo-tranzystorowy, ciepły, mięsisty bas, wyrażne średnie i wysokie. Dzwiękowo to tak jakbym zamienił poloneza na cadillac'a . Ps. oczywiscie z bliska, jak sie przyjrzeć, to idealna nie była, ale faktycznie była ładna. No i jeszcze jedno in plus dla niej - tam wcisniecie izostatu dawało niemalże gewarancję, że funkcja zadziała , przy tych nowszych włącznikach membrankowych to zawsze jest loteria czy się właczy czy nie . Editat Decembrie 19, 2020 de staszek66 2
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum