Moderator Jakub K Opublikowano 2 Stycznia 2021 Moderator Opublikowano 2 Stycznia 2021 Szukając inspiracji muzycznych zastanawiam się co Was najbardziej zaskoczyło w 2020 roku. Oczywiście mogą to być starsze utwory/albumy lub wykonawcy/zespoły które odkryliście dopiero teraz. To od razu zacznę . Na "+" Utwór/album - "Disco" Kylie Minogue - (nie sądziłem, że kiedyś się jeszcze zbierze do wydania albumu) Wykonawca/zespół - Luke Spiller (zwłaszcza na płycie Oldfielda "Man on the rocks") 1
Admin sherlock Opublikowano 2 Stycznia 2021 Admin Opublikowano 2 Stycznia 2021 Na "+" Lebowski - Cinematic - album bo ja pojedynczych kawałków nie słucham Na "-" Therion - Beloved Antichrist - nudne to jak flaki z olejem, wokale przypominające eunuchów z haremu sułtana
ke_raj Opublikowano 3 Stycznia 2021 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Moje odkrycie Daria Zawiałow i Lanberry - od dawna żaden polski wykonawca nie wydał płyt, które jestem w stanie wysłuchać od początku do końca. Zwykle jeden, dwa utwory wpadały mi w ucho, a reszta... No cóż, o gustach się nie dyskutuje. Największe rozczarowanie Koncerty sylwestrowe w tv...
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.