rembol1992 Postat Ianuarie 17, 2021 Postat Ianuarie 17, 2021 (editat) W związku z tym że nie chciałem zaśmiecać innych działów piszę tutaj . Chciałbym się zapytać o kolumny Zg15c / Zg15c11 które swego czasu były dołączane do amplitunera Amator , a na portalach aukcyjnych widzę że pojawiają się w okazyjnych cenach zależnych od stanu. Czy te kolumny nadają się do spokojnego "grania" w nie dużym pomieszczeniu . Dokonuje małych zmian w sypialni i przy okazji chciałbym wykorzystać strefę drugą w moim amplitunerze ( Onkyo TX-Sr701e) , a akurat wymiary tych kolumn bardzo mi pasują i są dostępne części do ewentualnej regeneracji tego zestawu również w bardzo przyzwoitych cenach . Co może być dobrym , budżetowym rozwiązaniem . Co myślicie o tych kolumnach , i jakie macie z nimi doświadczenia ?? Za wszystkie opinie z góry dziękuję Editat Ianuarie 17, 2021 de rembol1992
Admin sherlock Postat Ianuarie 21, 2021 Admin Postat Ianuarie 21, 2021 Nie wiem jak Ty, ale ja w sypialni nie trzymam sprzętu jakoś wybitnie grającego. Nie chcę w łóżku leżeć i analizować. Muzyka w sypialni ma mnie wyciszyć i zdarza się, że w trakcie słuchania zasypiam. Jak masz na nie ochotę to weź
rembol1992 Postat Ianuarie 21, 2021 Autor Postat Ianuarie 21, 2021 No właśnie to nie ma być coś super hiper ale też nie chce żeby to grało jak jamnik z marketu kolejna sprawa chce też czasami sobie tam jednak w tej sypialni w spokoju posłuchać czegoś w ciągu dnia kolejna sprawa gabaryty i łatwość naprawy ,i budżetowość A akurat z zg15c nie miałem styczności i zapytałem z ciekawości bo może ktoś miał je w swoich rękach.... Tak wiem argumenty absurdalne ale jednak
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum