Sari la conținut

Tonsil Zg15c / Zg15c11

Postări Recomandate

Postat (editat)

W związku z tym że nie chciałem zaśmiecać innych działów piszę tutaj .

Chciałbym się zapytać o kolumny Zg15c / Zg15c11 które swego czasu były dołączane do amplitunera Amator , a na portalach aukcyjnych widzę że pojawiają się w okazyjnych cenach zależnych od stanu. Czy te kolumny nadają się do spokojnego "grania" w nie dużym pomieszczeniu .

Dokonuje małych zmian w sypialni i przy okazji chciałbym wykorzystać strefę drugą w moim amplitunerze ( Onkyo TX-Sr701e) , a akurat wymiary tych kolumn bardzo mi pasują i są dostępne części do ewentualnej regeneracji tego zestawu również w bardzo przyzwoitych cenach . Co może być dobrym , budżetowym rozwiązaniem .

Co myślicie o tych kolumnach , i jakie macie z nimi doświadczenia ?? 

Za wszystkie opinie z góry dziękuję ;)

Editat de rembol1992
  • Admin
Postat

Nie wiem jak Ty, ale ja w sypialni nie trzymam sprzętu jakoś wybitnie grającego. Nie chcę w łóżku leżeć i analizować. Muzyka w sypialni ma mnie wyciszyć i zdarza się, że w trakcie słuchania zasypiam. Jak masz na nie ochotę to weź :) 

Postat

No właśnie to nie ma być coś super hiper ;) ale też nie chce żeby to grało jak jamnik z marketu ;) kolejna sprawa chce też czasami sobie tam jednak w tej sypialni w spokoju posłuchać czegoś w ciągu dnia ;) kolejna sprawa gabaryty i łatwość naprawy ,i budżetowość ;) A akurat z zg15c nie miałem styczności i zapytałem z ciekawości bo może ktoś miał je w swoich rękach....

Tak wiem argumenty absurdalne ale jednak ;) 

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.