Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Witam

Szanowni Koledzy poszukuję kontaktu do serwisu lub osoby, do której z czystym sumieniem oddam swoje Onkyo A-9070. Jestem z okolic Wa-wy i szczerze, gdy zagłębiłem się w dyskusji z wujkiem google to to jest jakaś masakra. Może pomożecie, chciałbym naprawić potencjometr i selektor. Z góry dzięki za jakieś podpowiedzi.

Jeśli pytanie jest w niestosownym miejscu proszę przenieść. 

• Răspunsuri 8
  • Creată
  • Ultimul Răspuns

Cele mai bune postere din acest subiect

• sherlock

6

• Pulek

3

Zile populare

Cele mai bune postere din acest subiect

• Admin
Postat

Jestem zdania, że robiąc serwis samemu wiesz co i jak było zrobione. Naprawa/serwis potencjometru i przełącznika wejść to nie jest coś czego dorosły facet zrobic nie jest w stanie :) A serwisy tanie nie są.

Postat

Dzięki

Problem z tym, że mam podobne podejście. I właśnie skończyłem samemu kuchnię mam rozbebrany motocykl, nie odnowiony pokój po wyprowadzce syna i masę innych.

To, że dałbym radę to może i prawda.

Ale moje doświadczenia podpowiada, że nie raz szkoda czasu. Wolę zrobić to co potrafię niż grzebać z prawdopodobieństwem niepowodzenia. Poza tym brakuje mi  wśród znajomych kogoś kto mógłby nie raz podyskutować na temat moich klocków, pomóc udoskonalić.

Spoiler

Jeśli jest tu ktoś taki to z chęcią dam zarobić na naprawie. 

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.