Pulek Postat Februarie 2, 2021 Postat Februarie 2, 2021 Witam Szanowni Koledzy poszukuję kontaktu do serwisu lub osoby, do której z czystym sumieniem oddam swoje Onkyo A-9070. Jestem z okolic Wa-wy i szczerze, gdy zagłębiłem się w dyskusji z wujkiem google to to jest jakaś masakra. Może pomożecie, chciałbym naprawić potencjometr i selektor. Z góry dzięki za jakieś podpowiedzi. Jeśli pytanie jest w niestosownym miejscu proszę przenieść.
Admin sherlock Postat Februarie 2, 2021 Admin Postat Februarie 2, 2021 Jestem zdania, że robiąc serwis samemu wiesz co i jak było zrobione. Naprawa/serwis potencjometru i przełącznika wejść to nie jest coś czego dorosły facet zrobic nie jest w stanie A serwisy tanie nie są.
Pulek Postat Februarie 2, 2021 Autor Postat Februarie 2, 2021 Dzięki Problem z tym, że mam podobne podejście. I właśnie skończyłem samemu kuchnię mam rozbebrany motocykl, nie odnowiony pokój po wyprowadzce syna i masę innych. To, że dałbym radę to może i prawda. Ale moje doświadczenia podpowiada, że nie raz szkoda czasu. Wolę zrobić to co potrafię niż grzebać z prawdopodobieństwem niepowodzenia. Poza tym brakuje mi wśród znajomych kogoś kto mógłby nie raz podyskutować na temat moich klocków, pomóc udoskonalić. Spoiler Jeśli jest tu ktoś taki to z chęcią dam zarobić na naprawie.
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum