sido Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 Technics RS-TR165 Specifications: Type: auto reverse, double compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x playback, 1 x record/playback, 1 x erase Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C Frequency Response: 20Hz to 18kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 74dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.07% Input: 60mV (line) Output: 0.4V (line) Dimensions: 430 x 136 x 290mm Weight: 4.8kg Year: 1990 1 2
Mandragor Opublikowano 7 Stycznia 2022 Opublikowano 7 Stycznia 2022 W ostatnich dniach trafiły do mnie dwa takie tylko w kolorze srebrnym.Oba nie sprawne i z tą samą bolączką - zębatki.Po wymianie działają bardzo dobrze. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto 1 1
BanalnyX Opublikowano 7 Stycznia 2022 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Kupiony w 1990 (może 1991) w Pewexie u mnie działał przez wiele lat, aż do czasu jak wykruszyły się zębatki właśnie. Wtedy nie było jeszcze zamienników, także zniknął gdzieś w piwnicy. W zeszłym roku wymieniłem zębatki i trafił wraz z oryginalnym opakowaniem do jakiegoś kolekcjonera. Ale zostały mi fotki i filmik prezentujący działanie! Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto 1 1
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.