sido Postat Octombrie 18, 2019 Postat Octombrie 18, 2019 Technics RS-TR165 Specifications: Type: auto reverse, double compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.8 cm/s Heads: 1 x playback, 1 x record/playback, 1 x erase Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C Frequency Response: 20Hz to 18kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 74dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.07% Input: 60mV (line) Output: 0.4V (line) Dimensions: 430 x 136 x 290mm Weight: 4.8kg Year: 1990 1 2
Mandragor Postat Ianuarie 7, 2022 Postat Ianuarie 7, 2022 W ostatnich dniach trafiły do mnie dwa takie tylko w kolorze srebrnym.Oba nie sprawne i z tą samą bolączką - zębatki.Po wymianie działają bardzo dobrze. 1 1
BanalnyX Postat Ianuarie 7, 2022 Postat Ianuarie 7, 2022 Kupiony w 1990 (może 1991) w Pewexie u mnie działał przez wiele lat, aż do czasu jak wykruszyły się zębatki właśnie. Wtedy nie było jeszcze zamienników, także zniknął gdzieś w piwnicy. W zeszłym roku wymieniłem zębatki i trafił wraz z oryginalnym opakowaniem do jakiegoś kolekcjonera. Ale zostały mi fotki i filmik prezentujący działanie! 1 1
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum