staszek66 Postat Februarie 13, 2021 Postat Februarie 13, 2021 (editat) Takiego wyrwałem ze złomu za dychę. Magnetofon ledwo dychał i upaćkany był niemiłosiernie. Mycie czyszczenie,, wymiana pasków i dorobienie idlera napędu kółka dowijania kasety. Ze starego została tylko czarna maź. Przewód paliwowy od pilarki posłużył jako materiał na idler; fi wewn. 2 mm , zewn. 5,5 mm , wys. 6 mm - "nawija" jak należy. Przy okazji wymontowałem łozysko porowate i je nasączyłem podciśnieniowo olejem wazelinowym/maszynowym. Fajne uczucie kiedy się patrzy jak bąbelki powietrza wydobywają się z metalu . Kieszen kasety wypolerowana i szybka radia też. Zostało jeszcze pomalowanie siatki maskownic głośników aby było fajnie. Radio gra ładnie, antena nawet zachowała się oryginalna. Cały kompletny i w oryginale. Ps. ostatnie zdjecie jak wygladał po zakupie Editat Februarie 13, 2021 de staszek66 2 2
Admin sherlock Postat Februarie 13, 2021 Admin Postat Februarie 13, 2021 No jak ledwo dychał to cena w postaci dyszki jest jak najbardziej uzasadniona
Admin sherlock Postat Februarie 13, 2021 Admin Postat Februarie 13, 2021 Ten sposób rozwiązania napędu prawej szpulki potrafi doprowadzić do szewskiej pasji
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum