PioSpec Postat Februarie 25, 2021 Postat Februarie 25, 2021 Kupiłem, nie wiem po co ale kupiłem Luxmana K260. Chyba chciałem poczuć tą ekskluzywność, która promieniuje z ich designu. Jestem zawiedziony, sam plastik, wszędzie plastik, wygląda w środku jak efekt cięcia kosztów (jak złożę do kupy to wrzucę w dział deckow) może zagra rewelacyjnie - zobaczymy. Nie grał jeden kanał, choć na wyświetlaczu chodziły oba. Wyszło, że to potencjometr. Wygląda tak: Ale nie o tej awarii chciałem pogadać Czy ktoś może mi wytłumaczyć, dlaczego projektując sprzęt wysokiej klasy, pozostawia się finalną jakość dźwięku tak słabemu elementowi? Z upływem czasu się wyciera, skrzeczy, piszczy, traci na jakości od pierwszego użycia itp itd. Jak to jest?
wasar Postat Februarie 25, 2021 Postat Februarie 25, 2021 powody oszczędności były różne - ale jednym z nich było to, że chyba nikt nie przewidywał, że ich sprzęt będzie wykorzystywany przez kilkadziesiąt lat .... Sam mam kilka takich które mają już prawie pół wieku a ci którzy je projektowali i składali pewno już dawno mieszkają w krainie wiecznych odsłuchów ....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum