Sari la conținut

Słuchawki do 800 zł.

Postări Recomandate

Postat

Siema ludziska zwracam się do was z pytaniem, bo mam dylemat jakie słuchawki wybrać. Głównie będą mi służyły do gier na PS5 i tu mam dylemat. Obecnie posiadam sony wireless headset gold, aczkolwiek przyszedł czas na zmianę. Kupiłem steelseries arctis gdyż były w promocji, a ludzie je zachwalali. Jednakże, jak szybko je kupiłem, tak szybko je oddałem, dźwięk zbytnio nie różnił się od goldów i jak dla mnie za płytki. Trochę poszebrowałem w necie i ludzie bardzo zachwalają HyperX. Znalazłem 3 modele:

1. HyperX Cloud Stinger™ Core

2. HyperX Cloud Flight S

3. HyperX Cloud II Wireless + 7.1

W które warto zainwestować, zależy by poczuć głębie dźwięku i mile widziany bas i oczywiście bezprzewodowe. Wiem, że za tą kwotę cudów nie będę miał, gdyż cena dobrych zaczyna się od 1500... Jednakże myślę, że do 800 znajdę coś wartego uwagi.

• Răspunsuri 4
  • Creată
  • Ultimul Răspuns

Cele mai bune postere din acest subiect

• dante

2

• sherlock

1

• ke_raj

1

• rembol1992

1

• Admin
Postat

Ciężka sprawa - nie jestem graczem, słuchawki bezprzewodowe uważam za zło konieczne w telefonie. Niestety nie orientuję się w wyrobach wspomnianej firmy więc nie pomogę :/ 

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.