PioSpec Postat Martie 18, 2021 Postat Martie 18, 2021 Marantz 2265B Dane techniczne z hifiengine: Tuning range: FM, MW Power output: 65 watts per channel into 8Ω (stereo) Frequency response: 20Hz to 20kHz Total harmonic distortion: 0.05% Damping factor: 55 Input sensitivity: 1.8mV (MM), 180mV (line) Signal to noise ratio: 78dB (MM), 90dB (line) Output: 775mV (line), 1.5V (Pre out) Dimensions: 440 x 137 x 362mm Weight: 14.5kg Ten Marantz jest dalszą moją podróżą po latach 70tych. Przepiękny design, niebieskie podświetlenie, ogólnie przyjemność samego patrzenia - nawet nie potrzeba podłączać głośników Będzie służył jako tuner w ciepłe letnie wieczory na tarasie Kupiłem strasznie zaniedbany, w środku było 0,5cm kurzu, wszystkie lampki spalone, na szczęście elektronika cała i nie musiałem nic naprawiać Umyty, wypolerowany, lśni Kilka ujęć wnętrza: 1
Admin sherlock Postat Martie 18, 2021 Admin Postat Martie 18, 2021 Jest śliczny. Te starsze urządzenia Marantza charakteryzują się ponadczasowym pięknem. Każdy element został dopracowany z wielką dbałością. Sama przyjemnośc oglądać go z zewnątrz jak i w środku.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum