Mandragor Postat Martie 19, 2021 Postat Martie 19, 2021 Witam. Mam chwilkę wolnego to opiszę co mi się przytrafiło. Znalazłem na portalu Sprzedajemy.pl magnetofon SONY TC-K 590. Sprzedający z mojego miasta to dogadaliśmy się że wezmę podjadę do niego i odbiorę. Wszystko było dogadane ale wyskoczyła mi nagła sytuacja musiałem z dzieckiem jechać do lekarza. Zadzwoniłem nie odbierał telefonu. Napisałem sms żebyśmy przełożyli na następny dzień odbiór decka i się zaczęło. Najpierw mnie zwyzywał od najgorszych na portalu sprzedajemy.pl , potem snuł jakieś domysły. Napisałem mu grzecznie że niestety jak mam wybierać między dzieckiem a magnetofonem to wiadomo co wybiorę jeszcze myślę racjonalnie. Na koniec poszukał moich ogłoszeń na allegro i kupił wzmacniacz ode mnie. Nie domyślił bym się od razu ale mam pamięć do nr telefonu i od razu sprawdziłem czy nie z nim rozmawiałem na temat decka. Wstrzymał mi sprzedaż na 7 dni bo tyle czasu ma na wpłatę. Mnie to nie zabolało ale widać że niektórzy nie mają w sobie za grosz empatii.
Admin sherlock Postat Martie 19, 2021 Admin Postat Martie 19, 2021 Pozostaje tylko współczuć. Nie wiem czy to sprzedający czy sprzedająca bo na sprzedajemy występuje jako Ewa
Mandragor Postat Martie 19, 2021 Autor Postat Martie 19, 2021 Może jest w dwóch osobach, ale przez telefon brzmiał jak facet.
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum