Slawincjusz5 Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 Dzień dobry, Chciałem zapytać czy ktoś z forumowiczów wie coś na temat taśmy "Panarec" (prawdopodbnie z Indonezji) - chciałem zamówić produkcje kaset w Holandii w deepgrooves.nl i używają tam takiej taśmy - może ktoś wie coś o niej i jej jakości? Dzięki, pozdrowienia Sławek
Moderator Jakub K Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Moderator Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Wygląda na to, że nikt nic nie wie Ja się z taką nie spotkałem. Widziałem na aukcjach używkę, może warto spróbować i wówczas ew. zamówić nowe. PS Na stronie Panggung znalazłem taką informację (z translatora): "Produkcję kaset magnetofonowych prowadzimy z w pełni zautomatyzowaną maszyną montażową, którą zakupiliśmy w firmie MAXELL Japan. Główny materiał tego produktu, czyli taśma magnetyczna typu jumbo web, ma dobre właściwości fizyczne i elektroniczne, co jest akceptowalne przez wysoki standard firmy MAXELL. Poza tym wszystkie komponenty, których używamy do tego produktu z taśmą magnetofonową, są wolne od ROHS. Nasze najwyższe kierownictwo zobowiązało się do wdrożenia systemu zarządzania jakością ISO-9001 od 1996 roku. Dlatego jesteśmy przekonani, że możemy dostarczyć naszym klientom najwyższej jakości kasety magnetofonowe." Pewnie wsad taki jak Maxell UR
Admin sherlock Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Admin Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto To jakaś farsa. Nie wiem czy oni odsłuchują winyle zrobione z powtórnie przerobionego materiału. Tego nie idzie słuchać. Zastanawiam się czy im tych pomysłów nie podpowiadają jakieś ekozjeby
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.