Sari la conținut

Taśma "Panarec"

Postări Recomandate

Postat

Dzień dobry,

Chciałem zapytać czy ktoś z forumowiczów wie coś na temat taśmy "Panarec" (prawdopodbnie z Indonezji) - chciałem zamówić produkcje kaset w Holandii w deepgrooves.nl i używają tam takiej taśmy - może ktoś wie coś o niej i jej jakości?

Dzięki, pozdrowienia

Sławek

• 3 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creată
  • Ultimul Răspuns

Cele mai bune postere din acest subiect

• Jakub K

2

• sherlock

1

• Slawincjusz5

1

Zile populare

Cele mai bune postere din acest subiect

• Moderator
Postat

Wygląda na to, że nikt nic nie wie ;)

Ja się z taką nie spotkałem. Widziałem na aukcjach używkę, może warto spróbować i wówczas ew. zamówić nowe.

PS

Na stronie Panggung znalazłem taką informację (z translatora):

"Produkcję kaset magnetofonowych prowadzimy z w pełni zautomatyzowaną maszyną montażową, którą zakupiliśmy w firmie MAXELL Japan. Główny materiał tego produktu, czyli taśma magnetyczna typu jumbo web, ma dobre właściwości fizyczne i elektroniczne, co jest akceptowalne przez wysoki standard firmy MAXELL. Poza tym wszystkie komponenty, których używamy do tego produktu z taśmą magnetofonową, są wolne od ROHS. Nasze najwyższe kierownictwo zobowiązało się do wdrożenia systemu zarządzania jakością ISO-9001 od 1996 roku. Dlatego jesteśmy przekonani, że możemy dostarczyć naszym klientom najwyższej jakości kasety magnetofonowe."

Pewnie wsad taki jak Maxell UR ?

• Admin
Postat

https://deepgrooves.eu/ecofriendlyvinyl/

To jakaś farsa. Nie wiem czy oni odsłuchują winyle zrobione z powtórnie przerobionego materiału. Tego nie idzie słuchać. Zastanawiam się czy im tych pomysłów nie podpowiadają jakieś ekozjeby ?

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.