Filwoj Postat Mai 13, 2021 Postat Mai 13, 2021 Witam, czy ktoś z szanownych kolegów używa urządzenia które można podpiąć do klasycznego wyjścia słuchawkowego np we wzmacniaczu, decku lub CD do połączenia poprzez BT tegoż sprzętu ze słuchawkami bezprzewodowymi ? Po przywyknięciu do słuchawek bezprzewodowych zaczynają mnie irytować kabelki które są niezbędne gdy używam klasycznego wzmacniacza. Po krótkich poszukiwaniach znalazłem coś takiego: https://allegro.pl/oferta/odbiornik-audio-adapter-bluetooth-apt-x-bydgoszcz-6841387052 Ktoś ma doświadczenie z takim sprzętem i może coś doradzić ? Chcę uzyskać jak najlepszą jakość przesyłanego dźwięku, ma być to również sprzęt w miarę wygodny i niewielki. 1
Admin sherlock Postat Mai 13, 2021 Admin Postat Mai 13, 2021 A to ciekawostka takie ustrojstwo nadawczo-odbiorcze .... . Szkoda, że nie mam już słuchawek na BT. Hmmm ... może czas kupić następne?
Filwoj Postat Mai 13, 2021 Autor Postat Mai 13, 2021 Polecam ze względu na wygodę. Jest coraz więcej, chyba już każdy uznany producent ma takie w ofercie. 1
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum