xiomc Postat Mai 16, 2021 Postat Mai 16, 2021 Dzień dobry wieczór, Poniżej bohater(ka) niniejszego wpisu Yamaha DVD-S1800 W gruncie rzeczy to zapewne średni dział dla tego sprzętu. Jako że to DVD to w teorii bardziej dla obrazu. Mnie to służy jako źródło różnej maści formatów. Z czego filmy DVD koniec końców odpaliłem na tym może ze trzy razy. Cała reszta - analog wpięty w decka, toslink wpięty w MiniDisca, HDMI wpięty w amplituner. Mam go od nowości od 2007 roku i jakoś tak sprawdza się jako uniwersalne źródło cyfrowe i analogowe. Kawałek specyfikacji DZIAŁANIE AUDIO • Konwerter DA...............................................24 bity, 192 kHz • Sygnał-Szum (1 kHz) ................................................... 115 dB • Sygnał-Szum (1 kHz) ................................................... 105 dB • DVD...................................................fs 96 kHz, 2 Hz–44 kHz fs 48 kHz, 2 Hz–22 kHz • SVCD .................................................fs 48 kHz, 2 Hz–22 kHz fs 44.1 kHz, 2 Hz–20 kHz • CD/VCD........................................fs 44, 1 kHz, 2 Hz–20 kHz • Zniekształcenie i szumy (1 kHz).................................0,002% 1
Postări Recomandate
Postat de xiomc,
instrukcja użytkownika
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Postat de xiomc,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum