Arturoski Postat Mai 22, 2021 Postat Mai 22, 2021 Odtwarzacz kupiony przypadkiem, sprawny, wymagał jedynie przeczyszczenia. Kupiony ze względu na swój, moim zdaniem bardzo ładny wygląd, z podświetleniem płyty , dużym bardzo czytelnym wyświetlaczem (liniowy wskaźnik czasu płyty można zmienić na wskaźnik poziomu sygnału w dB) i bogactwem funkcji. Był produkowany w latach 1988/89, jego poprzednikiem był model SL-P520 (chyba jeszcze bardziej spektakularne podświetlenie płyty) i został szybko zastąpiony modelem SL-P555. Laser to SOAD60A, który z tego co mi wiadomo ( tabelka DAC na naszym forum) był używany tylko w tej serii obejmującej jeszcze modele SL-P350 SL-P770 i SL-P990. Ładowanie płyt nie należy do najcichszych operacji ale już samo odtwarzanie i zmiana utworów odbywa się bezgłośnie i natychmiastowo. Odtwarza płyty CD-R, CD-RW nie odtworzy. W przypadku uszkodzonych płyt wykłada się identycznie jak dużo nowszy konstrukcyjnie SL-PG4, który c CD-RW sobie radzi ale jest dużo wolniejszy w działaniu. Odtwarzacz posiada wyjście cyfrowe ale nie jest to wyjście optyczne.Co do jakości dźwięku to zdaję się na zdanie lepszych ode mnie znawców, mnie on zadowala i cieszy moje oczka 1 1
Admin sherlock Postat Mai 23, 2021 Admin Postat Mai 23, 2021 14 godzin temu, Arturoski napisał: (liniowy wskaźnik czasu płyty można zmienić na wskaźnik poziomu sygnału w dB To jest to czego brakowało w odtwarzaczach CD gdy weszły na rynek. Fakt, że nie mogły nagrywać tak jak magnetofony, ale byłoby to jakimś urozmaiceniem panelu.
ke_raj Postat Mai 23, 2021 Postat Mai 23, 2021 To jest styl Technics'a, jaki najbardziej lubię. Piękny odtwarzacz!
Postări Recomandate
Postat de ke_raj,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum