xiomc Opublikowano 12 Czerwca 2021 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Yamaha MDX-793 Dzień dobry. Dziś w sumie kolejna i ostatnia z ciekawostek, które aktualnie posiadam na stanie. W dużym skrócie mój ulubiony pojemnik na powietrze z dodatkiem odtwarzacza / nagrywarki płyt MiniDisc. Co do wersji ATRAC, którą toto posiada - niestety nie udało się znaleźć żadnych informacji. Implementacyjnie to najprawdopodobniej jest Sharp. Urządzenie obsługuje tylko typowe (nie Hi-MD) nośniki. Nie radzi sobie również z zapisem LP. Poza tym, daje masę przyjemności z obsługi. Począwszy od zarządzania zawartością, przez nagrywanie po odtwarzanie. Podpięty po cyfrowym (po analogu nie testowałem) automatycznie dzieli zapisywany dysk na ścieżki, zbieżnie z odtwarzaną aktualnie płytą CD / czy z czego tam nagrywacie. Na sieci bardzo mało jest dostępnych zdjęć ze środka. Więć niniejszym chwalę się co mam i mam dostęp praktycznie w dowolnym momencie. (na codzień przygnieciony magnetofonem Yamahy) 1
Wyróżniony komentarz xiomc Opublikowano 12 Czerwca 2021 Autor Wyróżniony komentarz Opublikowano 12 Czerwca 2021
Admin sherlock Opublikowano 14 Czerwca 2021 Admin Opublikowano 14 Czerwca 2021 Wiszę, że "słupek" Yamahy rośnie i rośnie
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez xiomc,
instrukcja użytkownika
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.