xiomc Postat Iunie 12, 2021 Postat Iunie 12, 2021 Yamaha MDX-793 Dzień dobry. Dziś w sumie kolejna i ostatnia z ciekawostek, które aktualnie posiadam na stanie. W dużym skrócie mój ulubiony pojemnik na powietrze z dodatkiem odtwarzacza / nagrywarki płyt MiniDisc. Co do wersji ATRAC, którą toto posiada - niestety nie udało się znaleźć żadnych informacji. Implementacyjnie to najprawdopodobniej jest Sharp. Urządzenie obsługuje tylko typowe (nie Hi-MD) nośniki. Nie radzi sobie również z zapisem LP. Poza tym, daje masę przyjemności z obsługi. Począwszy od zarządzania zawartością, przez nagrywanie po odtwarzanie. Podpięty po cyfrowym (po analogu nie testowałem) automatycznie dzieli zapisywany dysk na ścieżki, zbieżnie z odtwarzaną aktualnie płytą CD / czy z czego tam nagrywacie. Na sieci bardzo mało jest dostępnych zdjęć ze środka. Więć niniejszym chwalę się co mam i mam dostęp praktycznie w dowolnym momencie. (na codzień przygnieciony magnetofonem Yamahy) 1
Admin sherlock Postat Iunie 14, 2021 Admin Postat Iunie 14, 2021 Wiszę, że "słupek" Yamahy rośnie i rośnie
Postări Recomandate
Postat de xiomc,
instrukcja użytkownika
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum