Sari la conținut

Sony TC-WR635S

TomaszG

Postări Recomandate

Postat

Witam

Wszedłem w posiadanie decka jak z tytułu. Taki dwu kasetowy średniaczek z dolby S, miał spełniać u mnie funkcję taśmociągu - dwie kieszenie autorewers itp. I tu pojawił się problem nie wiem jak wyregulować poziom odtwarzania a są spore różnice między kieszeniami. 

Nie jestem elektronikiem i moja wiedza na ten temat jest znikoma , Jak i gdzie mogę dokonać kalibracji , oglądałem na youtube poradnik kalibracji i nawet zrozumiałem jak sprawdzić porędkość przesuwu i skos przy pomocy komopa i wygwnwrowanych sygnałów o tyle ustawienie poziomu zapisu i odczytu nie do końca-ustawić na potencjometrach ,,,,, hmmm ale jak je znaleźć które to itp. Sorry może to banalny temat i problem ale po moich doświadczeniach z serwisami postanowiłem walczyć sam choć pojęcie mam jak sami widzicie niewielkie.

Będę wdzięczny za mądre słowa , wiem że jest tu dużo ludzi z poważną wiedzą i doświadczeniami 

Postat

dzięki wielkie nie wiem czy będę taki mądry żeby ją rozszyfrować ale postaram się ......oczywiście dam znać z postępów 

Please register to see more content.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.