TomaszG Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 Witam Wszedłem w posiadanie decka jak z tytułu. Taki dwu kasetowy średniaczek z dolby S, miał spełniać u mnie funkcję taśmociągu - dwie kieszenie autorewers itp. I tu pojawił się problem nie wiem jak wyregulować poziom odtwarzania a są spore różnice między kieszeniami. Nie jestem elektronikiem i moja wiedza na ten temat jest znikoma , Jak i gdzie mogę dokonać kalibracji , oglądałem na youtube poradnik kalibracji i nawet zrozumiałem jak sprawdzić porędkość przesuwu i skos przy pomocy komopa i wygwnwrowanych sygnałów o tyle ustawienie poziomu zapisu i odczytu nie do końca-ustawić na potencjometrach ,,,,, hmmm ale jak je znaleźć które to itp. Sorry może to banalny temat i problem ale po moich doświadczeniach z serwisami postanowiłem walczyć sam choć pojęcie mam jak sami widzicie niewielkie. Będę wdzięczny za mądre słowa , wiem że jest tu dużo ludzi z poważną wiedzą i doświadczeniami
Comentariu recomandat ke_raj Postat Iunie 25, 2021 Comentariu recomandat Postat Iunie 25, 2021 Witaj Kolego na naszym Forum! Co do tematu - wrzucam serwisówkę. Myślę, że będzie pomocna.
TomaszG Postat Iunie 25, 2021 Autor Postat Iunie 25, 2021 dzięki wielkie nie wiem czy będę taki mądry żeby ją rozszyfrować ale postaram się ......oczywiście dam znać z postępów
Postări Recomandate
Postat de ke_raj,
instrukcja serwisowa
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum