tor Postat August 7, 2021 Postat August 7, 2021 A ja mam taką zagwozdkę. W oplu corsie D (2006) mam fabryczne radio CD30 MP3. Chciałem kupić nowszą wersję tego radioodtwarzacza - taką, która ma wejście aux, gdyż moja wersja go nie posiada. Tu pojawia się pytanie, czy po podmianie da się zrobić, żeby nowsze radio współpracowało z moim oryginalnym wyświetlaczem TID, czy koniecznie trzeba kupić radio razem z wyświetlaczem, z którym pracowało. A jeśli się da, czy jest to temat do ogarnięcia przez przeciętny serwis zajmujący się kodowaniem/rozkodowywaniem sprzętu elektronicznego do aut, czy raczej jest to wiedza dla mocno wtajemniczonych? Zaznaczam, że nie mam praktycznie żadnej wiedzy z zakresu elektroniki, a motoryzacji tym bardziej.
P3ndz3l3k Postat August 8, 2021 Postat August 8, 2021 Jeśli w aucie z nowszym radiem jest także wyświetlacz to u ciebie powinien także działać, transmisja z wyświetlaczem nie jest kodowana i nawet niektóre modele kenwoodów mają wyjścia do takich wyświetlaczy. 1
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum