Moderator Jakub K Postat August 23, 2021 Moderator Postat August 23, 2021 Technics SU-VZ320 Parametry techniczne: Moc wyjściowa: 40 W na kanał przy 8Ω (stereo) Pasmo przenoszenia: 20Hz to 20kHz Zniekształcenia harmoniczne: 0.02% Damping factor: 40 Czułość wejść: 2.5mV (MM), 150mV (line) Stosunek sygnału do szumu: 76dB (MM), 91dB (line) Separacja między kanałami: 50dB (line) Sygnał wyjściowy: 150mV (line) Impedancja głośników: 4Ω to 16Ω Wymiary: 430 x 125 x 320mm Waga: 7.3kg Wykonałem pełną renowację elektryczną tego wzmacniacza ponieważ miał problemy z przełącznikami i potencjometrami. Okazało się że ktoś go już reanimował i wszystko było zapsikane i zasmarowane. Oczywiście nic to nie dało Został rozberany w drobny mak łącznie potencjometrami i przełącznikami, sprawdzone wszystkie kondensatory, dwa największe okazały się do wymiany. Po tych zabiegach działa jak nowy. Wrażenia słuchowe? No cóż ja lubię ostrzejsze granie górą ale przy drobnej korekcji korektorem myślę że to dobra pozycja Za to łupnięcie basem ma potężne i głębokie, powiedziałbym że impulsu to mu nie brakuje. Loudness to wg. mnie porażka nie da się tego używać. Wówczas dźwięk jest przebarwiony basem jakby z tuby, ale bez tej funkcji na prawdę niedrogi porządny klocek. 1
Moderator Comentariu recomandat Jakub K Postat August 23, 2021 Autor Moderator Comentariu recomandat Postat August 23, 2021
Moderator Comentariu recomandat Jakub K Postat August 23, 2021 Autor Moderator Comentariu recomandat Postat August 23, 2021
Postări Recomandate
Postat de Jakub K,
Schemat elektryczny
Recomandat de Jakub K
0 reacții
Mergi la acest postare
Postat de Jakub K,
Instrukcja użytkownika
Recomandat de Jakub K
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum