CodeBoy Postat Septembrie 4, 2021 Postat Septembrie 4, 2021 Jako że nałóg ma się w najlepsze, no to kupiłem takie cudo, niestety po wymianie pasków nadal nie chce gadać. Efekt jest taki że jak klikam play, to głowica (mostek) próbuje dojechać do taśmy 2x i nie może dojechać. Pytanie ktoś wie gdzie szukać usterki ? Tak będzie sesja zdjęciowa, ale najpierw bym chciał go ogarnąć, bo nigdy nie słuchałem nic z Onkyo Jako że to 3 silnikowiec, no to wiadomo że przewijanie działa, bo to inny silnik. Nie znalazłem do niego Service Manuala, ogólnie mało o nim informacji, a wygląda dość solidnie.
BanalnyX Postat Septembrie 4, 2021 Postat Septembrie 4, 2021 (editat) Jeśli to mechanizm Sankyo, to może być silnik pozytywki, który odpowiada też za podnoszenie mostka. Do regeneracji lub wymiany. Przerabiałem temat ostatnio w Naku BX-125. Editat Septembrie 4, 2021 de BanalnyX
CodeBoy Postat Septembrie 4, 2021 Autor Postat Septembrie 4, 2021 Na górze pisze ze Alps, ale moze to tyczyć tylko przełączników na górze.
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum