staszek66 Postat Septembrie 24, 2021 Postat Septembrie 24, 2021 Loewe SX 6393 hifi sound project Dzisiaj wpadł mi w ręce na złomie wzmacniacz loewe 6393. Jak zwykle brudny ale ... po podłączeniu do pradu zagrał jak należy. Piekny, ładny dżwięk, przycisk loudnes bardzo dyskretnie podbija niskie i wysokie, ale nasyca doskonale, basy nie dudnią a soprany nie syczą. Jeden z lepszych wzmacniaczy jakie słyszałem. Po umyciu wygląda już dobrze , bo kiedy go brałem, wołał o pomstę do nieba. Leciutko trzeszczy potencjometr volume, ale to dosłownie delikatnie, raczej od zastania się, reszta śmiga dobrze. Wreszcie trafiłem wzmacniacz z wycieraczkami . Tak na szybko nie znalazłem parametrów tego wzmacniacza, jeżeli ktoś znajdzie takie to prosze o wklejenie. Ps. Jak na 20 zł to doskonały zakup Do tego w komplecie była nagrywarka CD-R pioneer'a PDR-509 - też za dodatkowe dwie dyszki. Oczywiście okazał się sprawny ( odtwarza doskonale, nagrywania jeszcze nie sprawdzałem ) . 3
ke_raj Postat Septembrie 25, 2021 Postat Septembrie 25, 2021 Z katalogu "Perfektion beim Horen und Sehen: Loewe 1980": 2
Admin Comentariu recomandat sherlock Postat Septembrie 25, 2021 Admin Comentariu recomandat Postat Septembrie 25, 2021 2
Postări Recomandate
Postat de sherlock,
instrukcja serwisowa i schemat
Recomandat de sherlock
2 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum