Vizitator Postat Noiembrie 5, 2021 Share Postat Noiembrie 5, 2021 Universum DP 2365 Witam witam drogich użytkowników oraz zacną Moderacje . Pare lat temu jak szukałem taniego i dobrej jakości odtwarzacza to właśnie natrafiłem na taki opis ogłoszenia jak mój wątek Odtwarzacz kosztował 150 plus 20 zł wysyłka . Metal brzmi na tym dobrze a jak sygnał się przepuści przez DAT Sony 60 Es to brzmi wszystko Zacnie ..... Pare fotek bo powiecie że żartuje Gra ostro dobrze się zgrywa z moją końcówką mocy Technicsa i Przedwzmacniaczem Mam stare klocki z lat 80 wtedy było najlepsze audio Jedyna jego wada jest taka że nie czyta CD-R Ja tam lupie pobierać Flac i wypalać na cd-r więc jest problem Ale jak za 170 zł to polecam Metal brzmi bardzo dobrze Anbient również ...... Z Jakości zespołu Dead Can Dance będziecie zadowoleni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
G.Moderator ke_raj Postat Noiembrie 5, 2021 G.Moderator Share Postat Noiembrie 5, 2021 Odtwarzacz prezentowany był m. in. w katalogu Quelle 86/87 (jesień - zima). Nie wskazano symbolu tego modelu. Najtańszy z oferowanych modeli Universum. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2021 Share Postat Noiembrie 5, 2021 A gra dobrze jak na 170 zł Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum