staszek66 Postat Noiembrie 14, 2021 Postat Noiembrie 14, 2021 Sony WM-EX57 Dzisiaj skusiłem się na kolejnego "półmetalowego" walkman'ika za 15 zł. Po włożeniu baterii niestety, jak na razie, cisza . Wskaźnik baterii nie świeci, tak jakby prąd nie dochodził. Pewnie też pasek do wymiany. Coś więcej napiszę, kiedy znajdę czas, aby się nim zająć. Gratis dostałem zasobnik na 2 baterie do innego walkmana, może kiedyś się przyda. Albo może ktoś z Was wie do jakiego to modelu i takiego potrzebuje ? (dane techniczne z serwisówki modelu zamieścił użytkownik ke_raj)
ke_raj Postat Noiembrie 14, 2021 Postat Noiembrie 14, 2021 Ciekawy nabytek. Warto jednak trzymać się zasady, aby w tematach dotyczących konkretnego modelu urządzenia, pierwszy post miał formę prezentacji.
staszek66 Postat Noiembrie 14, 2021 Autor Postat Noiembrie 14, 2021 Ok. tyle, że na razie niewiele o nim wiem . Kiedy się nim zajmę to coś więcej napiszę. W takim razie , jak możesz to , wstaw info o nim może do innego tematu lub usuń. Kiedy będę gotowy i będę więcej wiedział, wrócę do tematu.
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum