staszek66 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Już myślałem, że pomału wyhamuję z zakupami a tu znowu nowa inspiracja . Trafiłem na płyty winylowe quadro, jako, że z dopiskiem, iż sa w pełni kompatybilne w stereo to za 20 zł wziąłem 3 płytowy album z muzyką klasyczną Mozart'a. No i teraz pewnie się zacznie szukanie gramofonu quadrofonicznego , bo alituner quadro rotel'a wiem kto ma . Płyty w idealnym stanie, albo po audiofilu albo nawet nie używane. Czy ktoś ma lub miał jakies doświadczenia z gramofonami i zestawami quadro ? Chętnie poczytam spostrzeżeń lub rad. 1
Admin sherlock Opublikowano 12 Grudnia 2021 Admin Opublikowano 12 Grudnia 2021 Płyta zapisana w standardzie SQ więc "specjalny" gramofon nie będzie niezbędny. Potrzebny będzie za to "specjalny" ekoder tego systemu.
Admin sherlock Opublikowano 12 Grudnia 2021 Admin Opublikowano 12 Grudnia 2021 W dniu 11.12.2021 o 13:22, staszek66 napisał: pewnie się zacznie szukanie gramofonu quadrofonicznego , bo alituner quadro rotel'a wiem kto ma . Poszukaj dodatkowych kabli głośnikowych i zespołów To nowe hobby jest jednak kosztowne.
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.