Admin sherlock Opublikowano 4 Stycznia 2022 Admin Opublikowano 4 Stycznia 2022 Panie i Panowie! Jaki deck Was rozczarował w ubiegłym roku? Proszę zgłaszać swoje typy. Napiszcie jaki deck w roku 2020 sprawił Wam największe rozczarowanie pod względem dźwiękowym, serwisowym czy też jakikolwiek innym.
Admin sherlock Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Admin Opublikowano 4 Stycznia 2022 Mój typ to Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto . Główny powód to dziury wywiercone w tylnej ściance przez poprzedniego właściciela Co z tego, że gra całkiem fajnie jak ciągle przed oczami mam te dziury w tylnej ściance.
martingo Opublikowano 5 Stycznia 2022 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Mój to nakamichi BX-300E chociaż dźwięk ma fajny to dostaje ode mnie jedynkę z wykrzyknikiem za łatwość serwisowania a raczej za koszmar serwisowania. Obudowa za mało głęboka przez co trudno wyciągnąć mechanizm bez rozbierania połowy magnetofonu, panel przedni z potencjometrami suwakowymi a nie obrotowymi również z bardzo ciężkim dostępem do konserwacji, ogólnie wnętrze nie przemyślane istny koszmar dla sewisanta chociaż denon dr-m44 niewiele lepszy ale ja wolę zdecydowanie denona. 1
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.