Admin sherlock Postat Ianuarie 4, 2022 Admin Postat Ianuarie 4, 2022 Panie i Panowie! Jaki deck Was rozczarował w ubiegłym roku? Proszę zgłaszać swoje typy. Napiszcie jaki deck w roku 2020 sprawił Wam największe rozczarowanie pod względem dźwiękowym, serwisowym czy też jakikolwiek innym.
Admin sherlock Postat Ianuarie 4, 2022 Autor Admin Postat Ianuarie 4, 2022 Mój typ to Teac V-909RX. Główny powód to dziury wywiercone w tylnej ściance przez poprzedniego właściciela Co z tego, że gra całkiem fajnie jak ciągle przed oczami mam te dziury w tylnej ściance.
martingo Postat Ianuarie 5, 2022 Postat Ianuarie 5, 2022 Mój to nakamichi BX-300E chociaż dźwięk ma fajny to dostaje ode mnie jedynkę z wykrzyknikiem za łatwość serwisowania a raczej za koszmar serwisowania. Obudowa za mało głęboka przez co trudno wyciągnąć mechanizm bez rozbierania połowy magnetofonu, panel przedni z potencjometrami suwakowymi a nie obrotowymi również z bardzo ciężkim dostępem do konserwacji, ogólnie wnętrze nie przemyślane istny koszmar dla sewisanta chociaż denon dr-m44 niewiele lepszy ale ja wolę zdecydowanie denona. 1
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum