G.Moderator bilcor Postat Februarie 8, 2022 G.Moderator Postat Februarie 8, 2022 LTSpice XVII, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym programem? Zacząłem budować hybrydę na bazie CX-032B Sony, prosty schemat wewnętrzny, Coś jak nasze pierwsze UL1111, sam scalak do zdobycia za 65 dolarów i to są jakieś pojedyncze sztuki. Pozwala zbudować schemat i zasymulować jego pracę . A może macie coś lepszego z czego korzystacie? Muszę się przegryźć przez instrukcję bo na razie do wielu funkcji nie mogę dotrzeć.
G.Moderator bilcor Postat Februarie 11, 2022 Autor G.Moderator Postat Februarie 11, 2022 Zrobiłem sklejkę z tych elementów które testowałem i symulowałem. Dla niewielkich schematów jest OK, dla symulacji całej płytki już widać jak kalkulator muli i trzeba czekać nawet minutę, żeby przeliczył przebiegi na poszczególnych punktach pomiarowych.
Admin sherlock Postat Februarie 11, 2022 Admin Postat Februarie 11, 2022 5 godzin temu, bilcor napisał: już widać jak kalkulator muli Na jakim sprzęcie to uruchamiasz?
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum