MUsher Postat Septembrie 22, 2017 Postat Septembrie 22, 2017 Tak sobie pomyślałem że założę wątek o bardzo przydatnym urządzeniu dla osób które chciały by podłączyć naraz kilka decków do swego wzmacniacza. Te nie zawsze mają odpowiednią ilość wejść a nawet zwykle jej nie mają. Było by cudnie przełączać sobie tylko między kilkoma deckami zamiast odsuwać je,plątać w kable itp... Ja noszę się z zamiarem kupna czegoś takiego ale wybór jest niewielki. To musi być coś co nie wymaga podłączenie do prądu i nie robi z dźwiękiem nic poza tym że go rozdziela. Ideałem był by oczywiście Onkyo u-30 ale kosztuje on na rynku wtórym majątek więc tego zakup mija się z celem. Znalazłem jeszcze coś o nazwie AK16 ,produkt przeznaczony do rozdzielania audio/video dla graczy. Jakie są wasze z takimi urządzeniami doświadczenia? Znacie coś innego,fajnego? A może ktoś tu sam coś skonstruował?
Admin sherlock Postat Septembrie 22, 2017 Admin Postat Septembrie 22, 2017 A popatrzyłbym tutaj : http://forum.stereo-hifi.com/index.php/board,65.0.html . Trochę tematów o switch'ach tam jest
flyingcircus Postat Septembrie 22, 2017 Postat Septembrie 22, 2017 Ja mam 3 rozne rodzaje... Oczywiscie SONY SB-700 - 2sztuki SB-500 oraz budzetowy.. AV-Link (dostepna jez tez wersja na 5 wejsc) [attachimg=1]
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum