PawełF Opublikowano 7 Czerwca 2022 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Witam serdecznie. To mój pierwszy post na forum, choć nie ukrywam że sporadycznie tu zaglądałem. Mam na imię Paweł i troszeczkę może się pochwalę, czym umiałam sobie czas wieczorami Zestaw pierwszy to: Akai AM 2800, AT 2600, GXC 740D, GX 230D i gramofon GS 424 Adam. Zestaw drugi to: Akai AA 5510, AT-S08, GXC 325D i GX 630D. Zestaw trzeci to: Akai AM-U04, GX-F35, GX-M10, AT-K03, DT-200 i gramofon AP-Q55. Do tego skromnego zbioru, podłączone są kolumny: Tonsil Pulse, Tonsil Rondo 300, Tonsil zg30c201, Tonsil zgB 60-4-21 (Denon SC-F05L) oraz w trakcie odbudowy Philips 22RH426. Wszystko oczywiście w stu procentach sprawne i używane bez przerwy Pozdrawiam. 2
Admin sherlock Opublikowano 7 Czerwca 2022 Admin Opublikowano 7 Czerwca 2022 Sporo "dobra" na zdjęciach. Warto każdy segmencik uwiecznić dla potomnych w odpowiednich watkach. Tego sprzętu (zwłaszcza działającego) coraz mniej.
PawełF Opublikowano 7 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2022 Oczywiście stopniowo będę się starał to zrobić. Muszę najpierw oswoić się z forum i poznać tajniki poruszania po nim. No właśnie ja jestem typowym i prostym użytkownikiem, dlatego wszystko musi być sprawne. Nie ukrywam że kilka z tych sprzętów przywróciłem do życia. Wymiany pasków, idlerów i odbudowy kolumn mnie nie przerażają. Elektroniki nie tykam Posiadam jeszcze starą wieżę Yamaha i kolumny zg40c, ale dzisiaj wystawiłem to na sprzedaż. Stoi tylko i się kurzy. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto 1
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.