walkerfreeman Opublikowano 16 Czerwca 2022 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Moje ostatnie odkrycie... teraz "leci" na taśmę... czyli jak ktoś lubi klimaty takich twórców jak Hans Zimmer, Thomas Bergersen, Michael McCann to polecam AShamaluevMusic a szczególnie składankę z Deezera https://deezer.page.link/ShAgtC6eFCYN7Naa6
Admin sherlock Opublikowano 18 Czerwca 2022 Admin Opublikowano 18 Czerwca 2022 Tę płytę Oldfield'a od zawsze słuchałem albo z CD, albo z pliku (najczęściej), albo też z kasety i niestety podzielonym na pół utworem (utwór ma ponad 60 minut). Dzisiaj nagrałem na szpulaku. Tak sobie myślę, że fani Oldfielda czy Schulze'a to w dużej mierze wybierają magnetofon szpulowy niźli kasetowy
BRob Opublikowano 19 Czerwca 2022 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Czyli, na oryginalnie wydawanych kasetach muzyka musiała być wyciszana. Trochę słabo, ale co robić. Jedynym wyjściem, w domowych warunkach, byłoby zastosowanie kasety C120. Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Muszę się przyznać, że nie znam tej płyty, a kilka Mike'ow w kolekcji posiadam. Trzeba nadrobić zaległości.
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.