walkerfreeman Postat Iunie 16, 2022 Postat Iunie 16, 2022 Moje ostatnie odkrycie... teraz "leci" na taśmę... czyli jak ktoś lubi klimaty takich twórców jak Hans Zimmer, Thomas Bergersen, Michael McCann to polecam AShamaluevMusic a szczególnie składankę z Deezera https://deezer.page.link/ShAgtC6eFCYN7Naa6
Admin sherlock Postat Iunie 18, 2022 Admin Postat Iunie 18, 2022 Tę płytę Oldfield'a od zawsze słuchałem albo z CD, albo z pliku (najczęściej), albo też z kasety i niestety podzielonym na pół utworem (utwór ma ponad 60 minut). Dzisiaj nagrałem na szpulaku. Tak sobie myślę, że fani Oldfielda czy Schulze'a to w dużej mierze wybierają magnetofon szpulowy niźli kasetowy
BRob Postat Iunie 19, 2022 Postat Iunie 19, 2022 Czyli, na oryginalnie wydawanych kasetach muzyka musiała być wyciszana. Trochę słabo, ale co robić. Jedynym wyjściem, w domowych warunkach, byłoby zastosowanie kasety C120. Mike Oldfield - Amarok Muszę się przyznać, że nie znam tej płyty, a kilka Mike'ow w kolekcji posiadam. Trzeba nadrobić zaległości.
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum