Moderator bilcor Opublikowano 17 Lipca 2022 Moderator Opublikowano 17 Lipca 2022 Cambridge Audio Topaz CD10 Specifications Disc format: CD Digital converter: WM8761 Frequency response: 20Hz to 20kHz Signal to Noise Ratio: 95dB Total harmonic distortion: 0.006% Digital outputs: coaxial Dimensions: 430 x 85 x 305mm Weight: 4.3kg Accessories: remote control Year: 2009 Trafił niedawno do mnie taki, nie chodzi szuflada. Okazuje się, że oryginalny pasek nie pracuje dobrze, wydaje się być zbyt sztywnym. Zewnętrznie może nie ma szału ale nie jest źle. Natomiast w środku bieda/bieda. Szczególnie ten plastikowy transport jak w kompie. Jedynie co to dostęp do paska i sama wymiana trywialna. Ale ten zakupiony od DK i wyglądający jak oryginalny, też nie chce pracować. Sprawdziłem na tym co miałem pod ręką i węższy oraz bardziej miękki pasek hamulca z onkyo dawał radę. 1 1
Moderator bilcor Opublikowano 17 Lipca 2022 Autor Moderator Opublikowano 17 Lipca 2022 Oczywiście TOPAZ.
Admin sherlock Opublikowano 17 Lipca 2022 Admin Opublikowano 17 Lipca 2022 W porównaniu do wyższej klasy starszych odtwarzaczy nie ma w nim napchanej elektroniki. Nawet zasilacz jest powiedziałbym ... skromny . Ale to efekt technologii (zas.impulsowy) i "oszczędności"
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
user manual / instrukcja użytkownika
Rekomendacja dodana przez sherlock
1 reakcja
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.