G.Moderator bilcor Postat Iulie 17, 2022 G.Moderator Postat Iulie 17, 2022 Cambridge Audio Topaz CD10 Specifications Disc format: CD Digital converter: WM8761 Frequency response: 20Hz to 20kHz Signal to Noise Ratio: 95dB Total harmonic distortion: 0.006% Digital outputs: coaxial Dimensions: 430 x 85 x 305mm Weight: 4.3kg Accessories: remote control Year: 2009 Trafił niedawno do mnie taki, nie chodzi szuflada. Okazuje się, że oryginalny pasek nie pracuje dobrze, wydaje się być zbyt sztywnym. Zewnętrznie może nie ma szału ale nie jest źle. Natomiast w środku bieda/bieda. Szczególnie ten plastikowy transport jak w kompie. Jedynie co to dostęp do paska i sama wymiana trywialna. Ale ten zakupiony od DK i wyglądający jak oryginalny, też nie chce pracować. Sprawdziłem na tym co miałem pod ręką i węższy oraz bardziej miękki pasek hamulca z onkyo dawał radę. 1 1
Admin sherlock Postat Iulie 17, 2022 Admin Postat Iulie 17, 2022 W porównaniu do wyższej klasy starszych odtwarzaczy nie ma w nim napchanej elektroniki. Nawet zasilacz jest powiedziałbym ... skromny . Ale to efekt technologii (zas.impulsowy) i "oszczędności"
Postări Recomandate
Postat de sherlock,
user manual / instrukcja użytkownika
Recomandat de sherlock
1 reacție
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum