rembol1992 Postat Aprilie 14, 2022 Postat Aprilie 14, 2022 Sony WH-H910N Ja właśnie kupiłem nowe WH-910n i po ustawieniu w aplikacji odpowiedniego poziomu basu , ANC i ASC … jestem zachwycony !!! Akurat u mnie bez zarzutu objęły głowę i uszyska ( mimo dwóch kolczyków w lewym uchu ) Sparowałem je z iPhonem i Apple Music i gra to naprawdę dobrze . Co jest szokiem bo jak sobie przypomnę bezprzewodowe słuchawki z przed paru lat to o mamo … ANC działa na prawdę świetnie , jedynie ustępuje troszkę mx4 ale jak na razie nie ma się do czego przyczepić A tym bardziej że kupiłem je nowe za 4 stówki , co już w ogóle jest okazją . Co do kilku rzeczy kabel nie jest na stałe jak coś bo w słuchawkach jest gniazdo mini jack . Fajna jest ta opcja sterowania dotykowego w prawej słuchawce , i dodatkowy plus jak przytrzyma się rękę na prawej słuchawce , słuchawki się wyciszają i słyszymy wszystko dookoła i można z kimś pogadać jak coś Na kablu też grają fajnie . Bateria jak na razie od naładowania gra już 20 godzin . Zobaczymy ile wytrzyma . Co do minusów … ( z góry przepraszam za wyrażenie ale …) Zajebiście krótki kabel do ładowania … 20 cm to jest trochę żart . I kabel mini jack który ma 1m i 15 centymetrów ( tak wiem , moje marudzenie ale jak już dali „cieniasa” bo fakt jest cieniutki i bardzo to mogli dać go już 1,5 metra ) A jeszcze co do plusów zasięg !!! 74 metry kwadratowe ogarniają . Z salonu ( telefon na stole ) do kuchni na dosłownie drugim końcu mieszkania łapią bez problemu , mimo jednej ściany z cegły i jednej grubej betonowej po drodze . I mam teraz jeden drobny kłopot … potrzebny mi transmiter Bluetooth który mógłbym spiąć z amplitunerem . I najlepiej wspierający AAC i LDAC , a jeszcze lepiej nie za miliony . 1 1 1
G.Moderator Jakub K Postat Aprilie 14, 2022 G.Moderator Postat Aprilie 14, 2022 @ rembol1992 gratuluję zakupu, super że opisałeś wrażenia. Faktycznie za tą cenę to wybitna okazja - gdzie taką wyrwałeś? Co do kabelków to USB każdy ma jakiś w domu i to pewnie nie jeden a minijack pewnie założyli że i tak mało kto będzie używał Zawsze można dokupić ale skoro bezprzewodowo grają dobrze to w sumie po co. 1
rembol1992 Postat Aprilie 14, 2022 Autor Postat Aprilie 14, 2022 @ Jakub K Szczerze … w lombardzie . Poprzedni właściciel wziął w przedłużeniu w plusie z telefonem i chyba stwierdził że zarobi . Generalnie nówki , zaplombowane . Ale co do kabelków jeszcze , ja się Jakubie z tym co napisałeś zgodzę ale kurdę , ( kabel jack idzie przeżyć ) jak już w imię ekologii nie dajemy ładowarek , to przy tej cenie chociaż kabel niech ma minimum te pół metra . Bo 20 centymetrów razem z wtyczkami to już takie dawanie kabla mocno na odczepnego .
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum