Admin sherlock Postat Septembrie 27, 2017 Admin Share Postat Septembrie 27, 2017 W tym wątku będziemy przedstawiać szpule o wyjątkowej urodzie. Nie tylko firmowe ale i twórczość amatorską. Zacznę jako pierwszy : 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
audiotone Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 A mi się podobają takie zwykłe jak te : Swoją drogą ta Quantegy GP9 to bardzo dobra taśma ale cholernie droga.... . Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
ArturP Postat Septembrie 28, 2017 Share Postat Septembrie 28, 2017 Andrzejku, jednak Oryginalne firmowe mi najbardziej się podobają. Ta którą przedstawiłeś i wiele podobnych, kojarzą mi się z bibelotkami dla nowobogackich ruskich. Są też takie magnetofony, przerobione tehniksy, na widok który zbiera mi się w gardle kolacja sprzed tygodnia. Wojciechu, droga to jest Quantegy 499, ta GP9 mieści się w średnich normach cenowych. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum