Sari la conținut

Technics - odtwarzacze CD

Postări Recomandate

Postat

Chciałbym poruszyc temat odtwarzaczy CD, tutaj akurat przy tym MODELU DUKA. Osobiscie mam CD-ka SL-PS7 Z funkcja RE-MASTER opisie w katalogu ten model jest bardzo chwalony przez ludzi z ta funkcja, ale ma tylko jeden PRZETWORNIK cyfrowo-analogowy MASH. Model SL-PS840 ma przetwornik 8- osmio bitowy, a model SL-P555 ma przetwornik 16 - sto bitowy. Waszym zdaniem który CDek bedzie miał lepsze brzmienie z tych trzech modeli. Zostawic ten co mam czy pokusic sie na osemke albo 16-stke. Nie wiem tak dokładnie co to jest to RE-MASTER, czy rzeczywiscie to jest taka zajebista funkcja jak ja polecaja i zachwalają ?

• Răspunsuri 2
  • Creată
  • Ultimul Răspuns

Cele mai bune postere din acest subiect

• sherlock

1

• JWK

1

• Margaj47

1

Zile populare

Cele mai bune postere din acest subiect

Postat

Pic na wodę, fotomontaż. Chwyt marketingowy jakich wówczas było wiele. PS7 to plastikowa wydmuszka, PS840 o wiele lepszy - bo mechanizm/laser to niezawodny SOAD70A. SL-P555 to zupełnie inna para kaloszy - stara szkoła. A który ma "lepsze" brzmienie? Chyba nikt nie będzie Ci w stanie obiektywnie odpowiedzieć na to pytanie.

Ja Ci tylko doradzę - omijaj PS7 i AZ7, to nie są dobre segmenty - tzn. są... jak nie ma się nic lepszego do porównania.

• Admin
Postat
35 minut temu, Margaj47 napisał:

Chciałbym poruszyc temat odtwarzaczy CD

To jest wątek poświęcony tylko i wyłącznie modelowi RS-AZ7. Następnym razem należy założyć nowy wątek w odpowiednim dziale.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

By using this site, you agree to our Termeni de Utilizare Ghidări Politică Intimitate.