Moderator Jakub K Opublikowano 31 Października 2022 Moderator Opublikowano 31 Października 2022 Cześć Nie wiem czy wiecie, że została reaktywowana marka UNITRA. Oczywiście jak na razie nic więcej nie wiadomo, przynajmniej nic więcej nie udało mi się dowiedzieć przy kontakcie z osobami będącymi na wystawie Audio Video Show 2022. Podobno to pierwsza prezentacja publiczna sprzętu. Jak na razie są produkty jak na foto, nawiązujące do kultowych produktów z minionej epoki. Nie wiadomo nawet czy to jedyne egzemplarze. Strona też nic więcej nie mówi (w ogóle nic nie mówi ) - https://www.unitra.com/pl/ Ciekawostką jest sterowanie elementami za pomocą pilota również słynnymi hebelkami, na życzenie miły pan popstrykał mi pilotem CD sterowanie tylko z pilota. Kolumny na zdjęciu również produkcja Unitra i otrzymałem zapewnienie że nie mają nic wspólnego z Tonsilem. Ciekawe co siedzi pod maskownicami? Niestety nie mogłem posłuchać jak grają może na razie tylko atrapa... Trzymam kciuki i pilotujemy dalsze poczynania Unitry w tym temacie. 3 1
Moderator Jakub K Opublikowano 31 Października 2022 Autor Moderator Opublikowano 31 Października 2022 Działanie hebelków z pilota 1
rembol1992 Opublikowano 31 Października 2022 Opublikowano 31 Października 2022 Kurczę uprzedziłeś mnie !! Bo miałem o tym pisać !! Ale wrzucę film od Audio azyl których oglądam na YT A gdzieś w temacie o tym mówiłem że pójdą w retro
Rekomendowane odpowiedzi
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.