Miron Postat Noiembrie 10, 2022 Postat Noiembrie 10, 2022 Witam, kupiłem ten magnetofon jako uszkodzony na części. Mial być dawcą,. Sprzedający opisał jako uszkodzony,to znaczy niby działa ale nie wydaje z siebie żadnego dźwięku przez żadne z wyjść. Mial również uszkodzony przycisk nagrywania. Podłączyłem magnetofon i okazało się, że potencjometr output level był na pozycji zero. Szybko okazało się, że jednak jest dźwięk podczas odtwarzania. Rec również działa prawidłowo. Możliwe, że poprzedni właściciel miał wylamane ząbki w kasecie lub nie włączył przycisku pauzy przed rec. Nie mniej jednak bylem zadowolony z obrotu sprawy. Rozebrałem go do wyczyszczenia i wymiany paska od licznika bo potrafił się zatrzymać i wyłączyć odtwarzanie.konstrukcyjnie bardzo podobny lub taki sam ja saba cd 360. Teraz znowu będę szukał dawcy do modelu 262 bo tego przecież aż grzech rozbierać skoro wszystko dziala poprawnie 1
Admin sherlock Postat Noiembrie 11, 2022 Admin Postat Noiembrie 11, 2022 Normalnie "dżejwis" w środku
Postări Recomandate
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum