Jahsyldmdcd71 Postat Noiembrie 18, 2022 Postat Noiembrie 18, 2022 Witam serdecznie. Mam na oku ww. jak w temacie amplituner...wiem, że należy do grupy kino domowe, ale po przeczytaniu mnóstwa informacji myślę, że dałby radę przy odsłuchu muzyki. Jestem amatorem audiofilem i miłośnikiem różnego kina...mam tylko problem z doborem kolumn. Jest tego tyle, że głowa boli. Kolega ma TAG HARMONY TEV-507 dąb lub znalazlem...Indiana Line Tesi 661...będę wdzięczny za pomoc i rady...pozdr.
Admin sherlock Postat Noiembrie 23, 2022 Admin Postat Noiembrie 23, 2022 Oj nie wiem czy którykolwiek z forumowiczów ma ten sprzęt i mógłby doradzić. Inna sprawa, że każdy ma jakieś inne preferencje i to co jednemu odpowiada dla drugiego może być nie do zaakceptowania. Z zespołami głośnikowymi wypożyczenie do domu jest dość problematyczne bo i gabaryty duże i nie każdy producent czy sprzedawca w takie coś się bawi. Jednak nawet u nas w kraju takie formy sprawdzenia sprzętu w realnych warunkach (domowych) są dostępne. Można poszukać najbliższego sklepu z takim sprzętem i sprawdzenie czy wypożycza (za kaucją) sprzęt do domu. Ewentualnie zawsze można poszukać w necie sklepu z taką opcją wypróbowania u siebie w domu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum