Admin sherlock Opublikowano 29 Września 2017 Admin Opublikowano 29 Września 2017 Luxman K-111 Dane techniczne: Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.76 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: 1 x capstan, 1 x reel Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C, HX Pro Frequency Response: 20Hz to 19kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 72dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.06% Total Harmonic Distortion: 1.0% Input: 100mV (line), 0.6mV (mic) Output: 0.5V (line) Dimensions: 438 x 110 x 267mm Weight: 3.5kg źródło:hifiengine.com Zakup wiadomo skąd. Przyszedł do mnie w stanie dość dobrym. Aczkolwiek głowice brudne, oś capstanu również. Za to oczywiście plomba była Wszystko działa i to w sumie cieszy bo coraz więcej ostatnio bywa "zonków". Sygnał z "dziurki" ma wybitnie wysoką wartość. Na słuchawkach o impedancji 250omów jest bardzo głośno. Szkoda, że nie można zmniejszyć poziomu.
Admin sherlock Opublikowano 2 Października 2017 Autor Admin Opublikowano 2 Października 2017 Trochę zdjęć w negliżu: Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jeśli chcesz zobaczyć zdjęcie, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
MamutDK Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 W modelach z czerwonym logo widać niestety wpływy księgowych. Już nie pamiętam, czy to prawda, ale chyba w czasie gdy produkowano te modele Luxman zmienił właściciela. Muszę jeszcze o tym poszukać informacji. Mnie bardziej podobają się modele z "dziwnym" układem klawiszy funkcyjnych. Zwłaszcza w złotym kolorze. O brzmieniu nic nie wiem, bo nie miałem żadnego. Czas to zmienić .
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez sherlock,
Instrukcja użytkownika
Rekomendacja dodana przez sherlock
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Aby zobaczyć więcej treści proszę zarejestrować się.