Admin sherlock Postat Septembrie 29, 2017 Admin Postat Septembrie 29, 2017 Luxman K-111 Dane techniczne: Type: 2-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.76 cm/s Heads: 1 x record/playback, 1 x erase Motor: 1 x capstan, 1 x reel Tape Type: type I, CrO2, Metal Noise Reduction: B, C, HX Pro Frequency Response: 20Hz to 19kHz (Metal tape) Signal to Noise Ratio: 72dB (dolby C) Wow and Flutter: 0.06% Total Harmonic Distortion: 1.0% Input: 100mV (line), 0.6mV (mic) Output: 0.5V (line) Dimensions: 438 x 110 x 267mm Weight: 3.5kg źródło:hifiengine.com Zakup wiadomo skąd. Przyszedł do mnie w stanie dość dobrym. Aczkolwiek głowice brudne, oś capstanu również. Za to oczywiście plomba była Wszystko działa i to w sumie cieszy bo coraz więcej ostatnio bywa "zonków". Sygnał z "dziurki" ma wybitnie wysoką wartość. Na słuchawkach o impedancji 250omów jest bardzo głośno. Szkoda, że nie można zmniejszyć poziomu.
MamutDK Postat Octombrie 3, 2017 Postat Octombrie 3, 2017 W modelach z czerwonym logo widać niestety wpływy księgowych. Już nie pamiętam, czy to prawda, ale chyba w czasie gdy produkowano te modele Luxman zmienił właściciela. Muszę jeszcze o tym poszukać informacji. Mnie bardziej podobają się modele z "dziwnym" układem klawiszy funkcyjnych. Zwłaszcza w złotym kolorze. O brzmieniu nic nie wiem, bo nie miałem żadnego. Czas to zmienić .
Postări Recomandate
Postat de sherlock,
Instrukcja użytkownika
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum