anxi Postat Septembrie 30, 2017 Postat Septembrie 30, 2017 Akai GXC-735D Dane techniczne: Type: auto reverse, 3-head, single compact cassette deck Track System: 4-track, 2-channel stereo Tape Speed: 4.76 cm/s Heads: 1 x record/playback, 2 x erase Motor: 1 x reel, 1 x capstan Tape Type: type I, CrO2, FeCr Noise Reduction: B Frequency Response: 35Hz to 16kHz (FeCr tape) Signal to Noise Ratio: 66dB (dolby B) Wow and Flutter: 0.045% Total Harmonic Distortion: 1.5% Input: 70mV (line), 0.25mV (mic) Output: 0.41V (line) Dimensions: 440 x 150 x 290mm Weight: 9.7kg Finish: black or silver Dzięki uprzejmości sprzedającego, który mi je użyczył, mogę je zaprezentować. O brzmieniu nic nie napiszę bo deck nie mój. 1
Admin sherlock Postat Septembrie 30, 2017 Admin Postat Septembrie 30, 2017 Ładny deck. Przynajmniej z zewnątrz bo w środku mniej urodziwy. Tak w zasadzie wygląda jak sprzęt ze swej epoki.
MamutDK Postat Octombrie 7, 2017 Postat Octombrie 7, 2017 Jeden z niewielu Akai, który wizualnie mi się podoba. Wewnątrz pełno "makaronu" jak to w deckach z tamtych czasów bywało. Ten magnetofon posiada autorewers. Głowica jest stała czy obrotowa? Ciekawe jak to jest rozwiązane w tym modelu.
Postări Recomandate
Postat de Jakub K,
Instrukcja serwisowa
Recomandat de Jakub K
1 reacție
Mergi la acest postare
Please register to see more content.
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum