Moderator bilcor Postat Mai 18 Moderator Share Postat Mai 18 (editat) ONKYO CX-70 Polowałem aż upolowałem. W gratisie dwie dedykowane kolumny. Niestety SM czy inne dokumenty nie do ściągnięcia. Ponoć tylko płatna serwisówka jest dostępna. Kilka danych z broszury informacyjnej. Wylicytowany za flaszkę tej na myszach. Nawet z drogim transportem cena była atrakcyjna. Pierwsza próba i ... działa. Potencjometry do czyszczenia, FM trochę słaba czułość ale do podkręcenia. Stereo nie rozjechane. Kaseta działa, może trochę za mało się wysuwa. Autostop nie działa, nie wybija klawisza. Ale poza tym ładnie zachowany. Co do schematu to patrząc na elementy w środku to trochę T-3000 i A -3000. Za to szuflada nie wiadomo od kogo. Mechanizm wyrzutu sprężynowy. Dwie głowice, jeden pas i paski licznika i chyba autostopu. Parametry nie są powalające ale jak na takie wszystko i nic gra nieźle. Strojenie na kondensatorze powietrznym. Końcówka na STK jeszcze dostępnym. Spory trafo, prosty zasilacz z olbrzymim rezystorem szeregowym . Z tyłu wejście gramofonowe, ruchoma antena AM i wyjścia głośnikowe. Tutaj bezpieczniki głośników znajdują się w środku obok trafa. No i dodatkowe głośniki Editat Mai 19 de bilcor 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Admin sherlock Postat Mai 20 Admin Share Postat Mai 20 W dniu 18.05.2023 o 16:52, bilcor napisał(a): Niestety SM czy inne dokumenty nie do ściągnięcia. Ponoć tylko płatna serwisówka jest dostępna Szukałem i najtaniej jest za 17$. Przeciętnie SM są po 5$ ale jak coś rzadko spotykane to jest sporo drożej. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Admin Comentariu recomandat sherlock Postat Mai 20 Admin Comentariu recomandat Share Postat Mai 20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Postat de sherlock,
flyer / ulotka
Recomandat de sherlock
0 reacții
Mergi la acest postare
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum