Pankracy Postat Iunie 24 Share Postat Iunie 24 Cześć Może ma ktoś jakiś sprawdzony sposób , jak z foobara , puścić sygnał na ampli kina ,aby ten dekodował dts 5.1 z plików audio .dts lub flac 5.1 ? Po aktualizacji , nie mogę jakoś zmusić go do takiego działania . Wcześniej , jakoś to działało , tylko w ampli musiałem wybrać wejście zamiast hdmi ,to coaxial i oczywiście zmienić wyjście w foobarze. Korzystałem z WASAPI , choć czasami też nie chciało zatrybić i zamiast muzyki był szum . Teraz kombinuje z ASIO , ale coś ni nie wychodzi . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Pankracy Postat Iunie 25 Autor Share Postat Iunie 25 Dobra zainstalowałem o jeden komponent za dużo . Teraz bez problemu odtwarza plik z obrazu płyty z dźwiękiem przestrzennym DTS 5.1 . Nie odtwarza natomiast tego albumu w formacie .dts i tak samo flac 5.1 . Ale za to z formatem .dts radzi sobie MPC-HC i z tego co wyświetla ampli, muza jest w formacie DTS -HD . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum